Warning: Illegal string offset 'format_dest' in /home/sites/buddhachannel.tv/portail/ecrire/inc/filtres_images_lib_mini.php on line 932

Warning: Illegal string offset 'format_source' in /home/sites/buddhachannel.tv/portail/ecrire/inc/filtres_images_lib_mini.php on line 935
In het voetspoor van Tara - Buddhachannel

Buddhachannel

In dezelfde categorie

19 de Dezembro de 2014

Contos e Koans

2014年12月5日, によって ジン

中国仏教

7 de noviembre de 2014, por Buddhachannel Es.

El sabor del Chan

2014年10月24日

坐禅とは

2014年10月10日, によって ジン

禅仏教

2014年9月5日, によって ジン

念仏について

2014年8月22日

スリランカの仏教

2014年8月14日, 按照 Buddhachannel 中文

尼泊尔佛教史
Rubrieken

In het voetspoor van Tara

donderdag 2 december 2010

Langues :

In het (Tibetaans) boeddhisme neemt de leraar - leerling relatie een bijzondere plek in. Venerable Kaye Miner is zowel leraar als leerling. In 1999 verliet zij op verzoek van haar leraar Lama Zopa Rinpoche,het hoofd van de F.P.M.T ( Foundation for the Preservation of the Mahayana Tradition), haar geboorteland Australië en kwam zij naar Nederland om in het hartje van de Amsterdamse Jordaan les te geven op het Maytrea Instituut. Het Maytrea Instituut is een van de vele centra van deze organisatie waar onderricht wordt gegeven in de Mahayana traditie. Kaye werd er Spiritueel Programma Coördinator.


De Boeddhistische Omroep Nederland maakte een reportage over eerwaarde Miner, over haar werk in Nederland en over haar leraar, Lama Zopa.

Om de reportage te bekijken, klik hier


Bron: Boeddhistische Omroep Nederland
Forum op aanvraag

Om deel te nemen aan dit forum, dien je op voorhand te registreren. Gelieve hieronder je logingegevens in te vullen die je bezorgd werden Als je nog niet geregistreerd bent, dien je je inschrijven.

VerbindingRegistrerenpaswoord vergeten?