Buddhachannel

In dezelfde categorie

28 juillet 2017, par Le Refuge

Le Refuge

12 juillet 2016

Dojo Zen Kwan Um de Paris

29 de junio de 2016

Centro zen de México

10 mai 2016

Cité du Dharma

21 mars 2016

Dojo Zen de Lille


Instagram

Rubrieken

Nyingma Centrum Nederland (Amsterdam)

donderdag 4 november 2010

Langues :

Het Tibetaans Boeddhistisch Centrum Nyingma is sinds 1989 gevestigd aan de Reguliersgracht in Amsterdam. Naast 2 meditatieruimtes vind je in het centrum een uitgeverij, een winkel, een informatiecentrum en zelfs een atelier waar meditatiekussens en yogamatten gemaakt worden. Er zijn ook kamers voor vaste en tijdelijke bewoners.


Het Nyingma Centrum biedt lessen, lezingen, retraites en workshops aan en wil op die manier mensen in contact brengen met de Nyingma-traditie. Zo worden er onder andere lessen gegeven in meditatie en in de Ruimte-Tijd-Kennis visie. Elke week vinden er in het centrum open lessen plaats (maandag, woensdag en vrijdag, telkens om 18 en op zondag om 10 u) die voor iedereen van alle niveaus toegankelijk zijn.Nyingma Centrum Nederland maakt deel uit van het het internationale netwerk Tibetan Nyingma Meditation Centers. Dat netwerk wil de kennis en cultuur van het Tibetaans boeddhisme behouden voor de toekomst en wil de Dharma (leer) in het westen bekend maken. Voor meer informatie kan u terecht in het informatiecentrum.


Indien u meer te weten wil komen over het Nyingma Centrum Nederland kan u terecht op hun website.


Nyingma Centrum Nederland

Reguliersgracht 25
1017 LJ Amsterdam
+ 31 (0) 20-6205207
Forum op aanvraag

Om deel te nemen aan dit forum, dien je op voorhand te registreren. Gelieve hieronder je logingegevens in te vullen die je bezorgd werden Als je nog niet geregistreerd bent, dien je je inschrijven.

VerbindingRegistrerenpaswoord vergeten?