Buddhachannel

In dezelfde categorie

15 de Março de 2016, por Buddhachannel Portugal

Casamento ecológico

28 décembre 2015

Le bois : écolo ou pas ?


Instagram

Rubrieken

Trouwtrend — Groen (ecologisch) trouwen

vrijdag 19 december 2014, door Buddhachannel Nederlands

Langues :

Alle versies van dit artikel: [Nederlands] [Português]Groen trouwen oftewel een ecologisch verantwoorde bruiloft is het hotste thema van 2010!

In de fairtrade winkels heb je hele leuke spulletjes die op een eerlijke manier gemaakt zijn. Van hagelslag tot theedoeken of fotolijstjes. Maar ook kruiden of sieraden worden er fairtrade verkocht. Ook kan je trouwbedankjes of uitnodigingen op een eco-friendly manier aan de man brengen.Trouwjurk

Er zijn tegenwoordig biologische stoffen op de markt. Omdat bruidsjurken in grote partijen worden vervaardigd, is het niet mogelijk om een biologische trouwjurk te kopen in de grote bruidsmodezaken. Alhoewel er al één Nederlandse ontwerper bezig is met het maken van jurken uit organische stoffen. Dit betekent dat de stoffen geproduceerd worden zonder schadelijk te zijn voor het milieu. Ze worden niet gebleekt en ook niet met verf behandeld. Ze zijn voor 99% biologisch afbreekbaar. En dus laten ze geen kwalijke stoffen achter in de natuur.

Je kunt op zoek gaan naar een atelier die bruidsjurken speciaal naar jouw wens maakt. Zij kunnen vaak makkelijk en tegen een goede prijs aan de juiste stoffen komen. Ook het pak van de bruidegom wordt van hetzelfde materiaal gemaakt en eventueel kun je dat verder uitbreiden in een collectie voor moeders, schoonmoeders enzovoorts. Zo krijg je niet alleen een unieke jurk, maar worden de daggasten in bijpassende stijl geheel aangekleed.Tips

- Trouwjurk van ecologisch zijde

- Stoere ecologische decoratie zoals planten, jute en rafia

- Uitnodigingen op verantwoord papier

- Bruidstaart met biologische ingredienten

- Fiets als trouwvervoer

- Milieuvriendelijk geteelde bloemenBron : www.witwedding.nl
Forum op aanvraag

Om deel te nemen aan dit forum, dien je op voorhand te registreren. Gelieve hieronder je logingegevens in te vullen die je bezorgd werden Als je nog niet geregistreerd bent, dien je je inschrijven.

VerbindingRegistrerenpaswoord vergeten?